کلینیک روانشناسی
 
مقالات سایت
زوج درمانی و رضایت و صمیمیت جنسی
رضایت از زندگی وزوج درمانی
سازگاری زناشویی و زوج درمانی کوتاه مدت
اختلال اوتیسم چیست
زوج درمانی
همکاران
رضا پور حسین
گلریز فاضلی
شهرام جلالیان
پرسش و پاسخ
با سلام وقت بخير،من دختري ٢٤ ساله هستم و ٢ سالي هست اعتماد بنفسم خيلي كم شده و حتي نميتونم سركار برم احساس ميكنم كاري نميتونم انجام بدم و ياد نميگيرم،.هروز تا ظهر ميخوابم و انگيزه اي ندارم احساس پوچي ميكنم و فكر ميكنم كاري نميتونم انجام بدم.، هرلحظه حس بدي دارم خودمو با ديگران مقايسه ميكنم و اينكه حس ميكنم كسي دوستم نداره و هرلحظه ممكنه كسي رو كه دوست دارم تركم كنه ميشه راهنمايي كنيد با اين شرايط به چه متخصصي بايد مراجعه كنم ؟
سلام وقتتون بخیر من به همه چیز و همه کس شکاک هستم و بدبین, خواهشا کمکم کنید اصلا آرامش ندارم همش فکرهای منفی میکنم برای درمان باید پیش روانکاو برم یا مشاور یا متخصص دیگه ای؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی عذاب میکشم
سلام خسته نباشید، من کنکوری هستم دوساله خیلی حالم بده درست نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم انرژی خیلی کم شده همش دوس دارم بخوابم درسایی که میخونم مدت زیادی توی ذهنم نميمونه دوماهه شدیدتر شده لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم
سلام.خسته نباشی.برادری دارم۲۵ساله مجردو با مادرمو برادربزرگم زندگی میکند.از وقتی یادم میاد خیلی خجالتی و کمرو بود ولی این مساله به قدری پیشرفت کرده که حتی با خانواده خودش هم راحت نیست دوست و رفیق هم ندارد توز جمع که میشینه ساکت باکسی صحبت نمیکنه یه گوشه که میشینه همینطوری به نشستنش ادامه میده.وقتی مریض میشه از بس خجالت و احساس شرم داره با کسی درمیون نمیزاره حتی با مادرم هم راحت نیست واقعا این رفتارش برای آینده و توجامعه بودنش اثرات منفی میزاره?لطفا من رو راهنمایی کنید تا بتونم به برادرم کمک کنم.باتشکر از لطفتون
سلام وقت شما بخیر. یکی از دوستان خیلی نزدیکم چند ماهیست که میگه هر چیزی که برام اتفاق میوفته قبلا دیدمش در حالت خواب و الان چند وقتی هست که میگه روحم در آینده در حال گردش هست و میگه دارم عذاب میبینم مثلا میدونه که دو سال دیگه کدوم دانشگاه قبول میشه و تمام اون حالات آینده رو میتونه حس کنه. البته فقط اتفاقات خوب رو نمیبینه اتفاقات بد رو هم میبینه میخام بدونم چه کاری میتونم براش انجام بدم و چرا این حالات براش پیش میاد. برای من تعریف میکنه اما من نمیتونم کمکش کنم‌. دوست داره مثل آدمهای عادی زندگی کنه. این میتونه یه بیماری روانی باشه و آیا میشه درمانش کرد؟ خیلی چیزاهای عجیبتر هم تعریف میکنه که من درکش نمیکنم. به نظرتون باید پیش روانکاو یا روانپزشک بره. ما دنبال راهکاریم. ممنون میشم اگه بتونین نظرتون رو بهم بگین. من خودم نمی دونم چه کاری باید بکنم.
سلام ،خسته نباشید،من ی دختر ۲۰سالم،از این وضعیتن خسته شدم یعنی همرو خسته کردم ،همش تو اتاقمم ،همش تو تاریکیم ،نه دوس دارم مهمونی برم نه دوس دارم کسیو ببینم ،تو مهمونی و عروسیا همش ی گوشه ساکتم حالم از این رفتارا بهم میخوره دوس ندارم اینجوری باشم و واقعا از زندگی بدم میادو امیدی به اینده ندارم،اصلا هم نمیتونم اراده کنم که خوب شم ،خانوادم بهم میگن مرده متحرک ،چیکار کنم که حالم خوب شه و مثل بقیه دخترای هم سن و سالم بشم؟؟؟
پیوند ها
اطلاعیه های سایت
روانشناس یا روانپزشک
تفسیر نقاشی
برنامه جامع بهبود و ارتقا عملکرد شناختی و رفتاری
رزرو کارگاه
همایش آیا مطابق میل خود رفتار می کنیم؟
مشکلات رفتاری مؤثر بر فعالیتهای اجتماعی
مشکلات رفتاری مؤثر بر فعالیتهای اجتماعی

 

می توان عنوان کرد بخش عمده ای از رفتارهای کودکان منشاء گرفته از نوع ارتباط والدین و نحوه برخورد مربیان است.در بسیاری از مواقع دیده شده به دلیل خلق پایین والدین ویا نحوه چیدمان کلاس و ازدهام آن, درمقابل بعضی از رفتارهای کودک که حتی او به عنوان بازی و فعالیتهای روزمره به آن می نگرد,برخورد می شود که می تواند رفتار کودک را تقویت کرده و به آن بار منفی دهد.

تکرار این فرآیند باعث تثبیت آن شده و برای کودک امری عادی تلقی می شود , که در بسیاری از مواقع پافشاری در این موضوع مشکلات رفتاری شدیدی به وجود آورده و کودک را به صورت ناخودآگاه وادار به رفتار مقابله جویانه می کند. اولین گام برای پیشگیری از این مشکل همسو بودن پدرومادر در نحوه برخورد با موضوع است ...

 

 

مشکلات رفتاری مؤثربر فعالیتهای اجتماعی

 

به طور کلی مشکلات رفتاری برای همه سنین خللهایی در فعالیتهای اجتماعی ایجاد می کند . با این اهمیت که مواجهه با مشکل در فعالیتهای اجتماعی نسبت به شرایط  فرد و میزان توانایی او در برخورد با موانع و حل مسئله و در نهایت ایجاد ناکامی در فرد می شود ‚ که پیش زمینه ای برای بروز اختلالاتی همچون  اضطراب و افسردگی است .

در روانشناسی طیف وسیعی از مشکلات رفتاری وجود دارد که ریشه آن در کودکی و نوجوانی است . معمولآ این دوران به عنوان سخت ترین مرحله برای والدین و هم برای خود فرد یاد می شود ‚ علت این سختی را می توان به سرعت در رشد و تحول چه ازنظر جسمانی وچه تحولات روانشناختی نسبت داد‚ که به علت کمی تجربه فرد و ناآگاهی از برخورد با این حالات ‚ توان کم دربرابر تحمل فشارهای وارده رفتارهایی چون پرخاش ‚ رفتارهای مقابله جویانه و... از او سر می زند . متآسفانه در مواقعی ‚  بعضی از والدین هم ‚ خود دچار ناتوانی در بروز رفتار صحیح در برخورد با این چالش می شوند ‚ والدینی که تا دیروز فرزندانی شاد و رابطه ای مملو از صمیمیت داشتند اکنون بعضآ با عصبانیتهای پی در پی‚  پرخاشگری نسبت به خانواده و در مواردی درمحیط اجتماعی روبرو می شوند .  

بر خوردهای نادرست و عجولانه والدین و از دست دادن آرامش موجب تقویت و تثبیت مشکلات رفتاری می شود  و فعالیتهای اجتماعی آنان از جمله مشکلاتی در مدرسه ‚ بی علاقگی به یادگیری و درگیریهای عاطفی در مدرسه و تخریب کارکردهای اجتماعی می شود .

البته تنش در خانواده و همسو نبودن والدین با یکدیگر هم از عوامل مؤثر در بوجود آورنده این رفتار است .

لازم به ذکر است بسیاری از کودکان و نوجوانان که رفتارهای منفی گرایانه و نافرمانیهای مقابله جویانه نشان می دهند ‚ در بزرگسالی این رفتارها را نشان نمی دهند . پافشاری بر خواسته ها وایستادگی  در برابر دیگران دراین مراحل رشد ‚ طبیعی و خیلی دور از ذهن نیست ‚ تقریبآ برای اکثر والدین تجربه هایی از این قبیل پیش آمده . اما کودکانی که از اوایل کودکی چنین الگوی رفتاری را نشان می دهند وبا گذشت زمان همچنان پایدار است. به طوری که ابزار‚ ابرازوجودشان ‚ رفتارهای منفی گرایانه است و به عنوان یک مرحله رشدی به شکل غیر طبیعی ادامه پیدا کند ‚ نیاز به توجه خاص است و حتمآ باید رسیدگی ویژه شود . آنها رفتارهای پرخاشگرانه را نشان می دهند و حقوق اساسی همسالان و خانواده را زیرپا می گذارند ممکن است با گذشت زمان و شیوه تربیتی والدین به سمت الگوی تثبیت شده ای از رفتارهای سلوک مختل پیش  روند. اکثر صاحبنظران معتقدند که این رفتارها حاصل دخالت عواملی همچون زیستی ‚ مزاجی ‚ یادگیری و روانشناختی است . توجه به این امر ضروری است بین رفتارهای مخرب و مراحل خاص رشد که در مورد طبیعی و انطباقی بودن آن صحبت شد ‚ تفکیک قائل شویم . رفتارهای منفی گرایانه مربوط به مراحل رشد سیر کوتاهتری در مقایسه با رفتارهای مخرب کودکان دارند .

نافرمانیها شامل ; از کوره در رفتنهای کودک ‚ امتناع از رعایت مقررات و پرخاشگری فعال می باشد‚ این افراد خشمگین ‚ زود رنج و معمولآ با بزرگترها جروبحث می کنند و رفتارهای مقابله ای که در مقایسه با سایر کودکان ‚ فراتر از حد انتظار است . رفتارهای منفی گرایانه ‚ خصومت آمیز و گستاخانه  البته این کودکان به طور جدی هنجارها را نقض نمی کنند .

ادامه دار شدن این قبیل رفتارها در روابط بین فردی و عملکرد تحصیلی تداخل ایجاد می کند . اغلب دوستی ندارند و علاقه ای به ایجاد روابط انسانی ندارند .  در اکثر مواقع این افراد با وجود هوش طبیعی  به علت عدم مشارکت و مقاومت در برابر کمک دیگران برای حل مشکل و یادگیری پیشرفتی در مدرسه ندارند ‚ نتیجه این مشکلات عزت نفس پایین ‚ تحمل کم در برابر ناکامی و خلق افسرده است و در نوجوانان احتمال سوء مصرف واغلب اختلال سلوک در بر دارد .

روشن است وجود آرامش و برقراری صمیمیت بین افراد خانواده ‚ به وجود آوردن تعاملاتی مثبت و اختصاص دادن ساعاتی  برای با هم بودن از راهکارهایی برای پیشگیری و  مهمترین اصل در رفتار و روحیات کودک احساس ایمنی از سمت والدین است .

خدمات کلینیک ماد
بخش تخصصی کودک و نوجوان
روانپزشکی
روانسنجی
مشاوره گروهی
نوروفیدبک
بیوفیدبک
tDCS
گفتار درمانی
بازی درمانی
نوروفیدبک
  نوروفیدبک چیست؟ نوروفیدبک در واقع ترکیبی از QEEG و بیوفیدبک است. نوروفیدبک  یک فرایند آموزشی است که ...
روانسنجی
. اجرای انواع تستهای شناختی ارزیابی سطح توانایی کودکان اجرای تخصصی آزمون هوش استنفورد - بینه ارزیابی سطح یادگیری  ارزیابی ...

تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به کلینیک ماد است.

طراحی سایت