کلینیک روانشناسی
 
مقالات سایت
زوج درمانی و رضایت و صمیمیت جنسی
رضایت از زندگی وزوج درمانی
سازگاری زناشویی و زوج درمانی کوتاه مدت
اختلال اوتیسم چیست
زوج درمانی
همکاران
رضا پور حسین
گلریز فاضلی
شهرام جلالیان
پرسش و پاسخ
با سلام وقت بخير،من دختري ٢٤ ساله هستم و ٢ سالي هست اعتماد بنفسم خيلي كم شده و حتي نميتونم سركار برم احساس ميكنم كاري نميتونم انجام بدم و ياد نميگيرم،.هروز تا ظهر ميخوابم و انگيزه اي ندارم احساس پوچي ميكنم و فكر ميكنم كاري نميتونم انجام بدم.، هرلحظه حس بدي دارم خودمو با ديگران مقايسه ميكنم و اينكه حس ميكنم كسي دوستم نداره و هرلحظه ممكنه كسي رو كه دوست دارم تركم كنه ميشه راهنمايي كنيد با اين شرايط به چه متخصصي بايد مراجعه كنم ؟
سلام وقتتون بخیر من به همه چیز و همه کس شکاک هستم و بدبین, خواهشا کمکم کنید اصلا آرامش ندارم همش فکرهای منفی میکنم برای درمان باید پیش روانکاو برم یا مشاور یا متخصص دیگه ای؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی عذاب میکشم
سلام خسته نباشید، من کنکوری هستم دوساله خیلی حالم بده درست نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم انرژی خیلی کم شده همش دوس دارم بخوابم درسایی که میخونم مدت زیادی توی ذهنم نميمونه دوماهه شدیدتر شده لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم
سلام.خسته نباشی.برادری دارم۲۵ساله مجردو با مادرمو برادربزرگم زندگی میکند.از وقتی یادم میاد خیلی خجالتی و کمرو بود ولی این مساله به قدری پیشرفت کرده که حتی با خانواده خودش هم راحت نیست دوست و رفیق هم ندارد توز جمع که میشینه ساکت باکسی صحبت نمیکنه یه گوشه که میشینه همینطوری به نشستنش ادامه میده.وقتی مریض میشه از بس خجالت و احساس شرم داره با کسی درمیون نمیزاره حتی با مادرم هم راحت نیست واقعا این رفتارش برای آینده و توجامعه بودنش اثرات منفی میزاره?لطفا من رو راهنمایی کنید تا بتونم به برادرم کمک کنم.باتشکر از لطفتون
سلام وقت شما بخیر. یکی از دوستان خیلی نزدیکم چند ماهیست که میگه هر چیزی که برام اتفاق میوفته قبلا دیدمش در حالت خواب و الان چند وقتی هست که میگه روحم در آینده در حال گردش هست و میگه دارم عذاب میبینم مثلا میدونه که دو سال دیگه کدوم دانشگاه قبول میشه و تمام اون حالات آینده رو میتونه حس کنه. البته فقط اتفاقات خوب رو نمیبینه اتفاقات بد رو هم میبینه میخام بدونم چه کاری میتونم براش انجام بدم و چرا این حالات براش پیش میاد. برای من تعریف میکنه اما من نمیتونم کمکش کنم‌. دوست داره مثل آدمهای عادی زندگی کنه. این میتونه یه بیماری روانی باشه و آیا میشه درمانش کرد؟ خیلی چیزاهای عجیبتر هم تعریف میکنه که من درکش نمیکنم. به نظرتون باید پیش روانکاو یا روانپزشک بره. ما دنبال راهکاریم. ممنون میشم اگه بتونین نظرتون رو بهم بگین. من خودم نمی دونم چه کاری باید بکنم.
سلام ،خسته نباشید،من ی دختر ۲۰سالم،از این وضعیتن خسته شدم یعنی همرو خسته کردم ،همش تو اتاقمم ،همش تو تاریکیم ،نه دوس دارم مهمونی برم نه دوس دارم کسیو ببینم ،تو مهمونی و عروسیا همش ی گوشه ساکتم حالم از این رفتارا بهم میخوره دوس ندارم اینجوری باشم و واقعا از زندگی بدم میادو امیدی به اینده ندارم،اصلا هم نمیتونم اراده کنم که خوب شم ،خانوادم بهم میگن مرده متحرک ،چیکار کنم که حالم خوب شه و مثل بقیه دخترای هم سن و سالم بشم؟؟؟
پیوند ها
اطلاعیه های سایت
روانشناس یا روانپزشک
تفسیر نقاشی
برنامه جامع بهبود و ارتقا عملکرد شناختی و رفتاری
رزرو کارگاه
همایش آیا مطابق میل خود رفتار می کنیم؟
انگیزه افزایی و هدف گزینی برای رسیدن به وزن مطلوب

قبل از ورود به هر برنامۀ کاهش وزنی که در ذهن دارید، انگیزه‏های خود را برای این کار مرور کنید. می‏توانید از تفکر دربارۀ دلایل‏تان برای کاهش وزن شروع کنید. از خود بپرسید چرا می‏خواهم وزن کم کنم؟ به آنچه باعث شده برای کنترل وزن و بیش‏خوری خود اقدام کنید، بیندیشید. شروع به جستجو کنید. می‏توانید از مرورگر گوگل استفاده کنید. پیامدهای مثبت کاهش وزن را پیدا کنید و دربارۀ هر کدام خوب بیندیشید.

در پاسخ به چرایی میل به کاهش وزن، اغلب افراد مواردی همچون جذاب به نظر رسیدن، در امان بودن از ابتلا به امراض مزمنی چون دیابت ملیتوس و چندین مورد دیگر را ذکر می‏کنند. برای برخی زیبایی از اهمیت بیشتری برخوردار است، برای برخی سلامتی جسمانی، و برای دیگران انگیزه‏های روان‏شناختی مانند افزایش اعتماد به نفس و در امان ماندن از طعنه‏های اطرافیان. چابکی بیشتر و جوان به نظر رسیدن هم می‏تواند انگیزۀ خوبی باشد. برخی انگیزه‏ها درونی هستند و برخی بیرونی (مثلاً جلب تحسین و احترام دیگران). انگیزۀ شما هرچه باشد می‏تواند موتور رفتار باشد و نیروی لازم را برای شروع و ادامۀ مسیر فراهم می‏آورد. به یاد داشته باشید که بیش از تندی آتش انگیزه در شما، شعله‏ور نگاه داشتن این شور دارای اهمیت است. به انگیزه‏هایی بها دهید که نتیجۀ حالت خلقی زودگذر شما نیست. به این بیاندیشید که در رژیم‏های پیشین چه چیز انگیزه‏های شما را کم رنگ ساخته بود. چه راهکارهایی دارید که این اتفاق دوباره تکرار نشود و دوباره پس از مدتی دچار افت انگیزه نشوید.

به احتمال قوی این اولین باری نیست که خواسته‏اید یا آرزو کرده‏اید که وزن کم کنید، اما هیچ اقدام دامنه‏داری برای رسیدن به این خواسته انجام نداده‏اید. باید گفت که داشتن خواسته یا آرزو کافی نیست. آنچه باعث می‏شود در راستای رسیدن به خواستۀ خود حرکت کنید انگیزه است. مقدار انگیزه‏ای که دارید بر می‏گردد به اینکه چقدر حاضرید برای تغییر عادت‏های غذایی و ورزش کردن وقت و انرژی صرف کنید. چقدر حاضرید امور جاری زندگی خود را فدای پیامدهای حاصل از کاهش وزن کنید. آیا می‏توانید قاطعانه به اطرافیان بگوئید شیوۀ غذا خوردن و زندگی‏تان را تغییر داده‏اید و آنها مجبورند خود را با این تغییرات منطبق کنند؟ حالا دوباره به انگیزه‏های خود برگردید و ببینید هر کدام از آنها چقدر شما را به جلو هل می‏دهد، و چقدر هرکدام از آن‏ها تحمل مشکلات وزن کم کردن را برای شما راحت می‏کند. نیرویی که هر دلیل برای شما ایجاد می‏کند را از هیچ (0) تا بسیار زیاد نمره‏گذاری کنید.

در کنار این انگیزه‏افزایی، هدف‏تان را از شرکت در جلسات روان‏درمانی گروهی بررسی کنید. اگر هدف شما این است که ظرف مدت کوتاهی 20 کیلو گرم وزن کم کنید، آنرا تعدیل کنید. به یاد داشته باشید که داشتن اهداف دست نیافتنی چیزی جز نا امیدی و سرخوردگی به دنبال ندارد. هدف‏های سالم‏تری انتخاب کنید. بدون شک رسیدن به این هدف سلامتی شما را به خطر می‏اندازد. صبور باشید و به جای رسیدن، از طی مسیر نهایت بهره را ببرید. اولین هدف‏تان شرکت و ادامۀ جلسات باشد زیرا بودنِ در جلسات ، رسیدن به اهداف‏تان را تسهیل می‏کند و انسجام گروهی چنان نیرویی به شما می‏بخشد که می‏توانید دنیای خود را جابجا کنید. هدف مهم دیگری که می‏توانید از شرکت در جلسات دنبال کنید آموختن مهارت‏های عاقلاته خوردن است. رسیدن به این مهارت، شما را به کاهش وزن می‏رساند و تضمینی است برای پایدار ماندن وزن‏تان. زیرا شما با مجهز شدن به چنین مهارتی می‏توانید وزن خود را در دست بگیرید. این هدف دست‏یافتنی و خردمندانه است. همچنین با حضور در این گروه فرصت می‏یابید هم‏زمان با کاهش وزن به دیگران نیز برای دست‏یابی به این هدف کمک کنید. انسجام گروهی کار را برای شما راحت خواهد ساخت. بنابراین هدف‏گزینی صحیح و اصولی یکی از مباحثی است که باید در شروع درمان به آن توجه کرد.

در واقع آنچه شما را به کاهش وزن می‏رساند فقط نخوردن نیست، بلکه تغییر شیوۀ تفکر و پردازش مسائل مربوط به خوردن است. رژیم‏های غذایی‏ای که شما را از خوردن محروم می‏کنند، مغز شما را نسبت به مواد غذایی حریص می‏کند. همچنین بدن شما که یک ارگانیسم هوشمند است، با کاهش سوخت و ساز و تغییراتی مثل افزودن به پرزهای روده( که موجب افزایش در جذب غذا می‏شود)، واکنش نشان می‏دهد. 

انگیزه‏ها، دلایل و اهداف خود را بنویسید. این کار به پردازش شناختی بیشتر و اتوماتیک شدن رفتار کمک می‏کند. تنها خواندن و دانستن کافی نیست. دانش باید تبدیل به رفتار شود و رفتار باید تبدیل به مهارت.

خدمات کلینیک ماد
بخش تخصصی کودک و نوجوان
روانپزشکی
روانسنجی
مشاوره گروهی
نوروفیدبک
بیوفیدبک
tDCS
گفتار درمانی
بازی درمانی
نوروفیدبک
  نوروفیدبک چیست؟ نوروفیدبک در واقع ترکیبی از QEEG و بیوفیدبک است. نوروفیدبک  یک فرایند آموزشی است که ...
روانسنجی
. اجرای انواع تستهای شناختی ارزیابی سطح توانایی کودکان اجرای تخصصی آزمون هوش استنفورد - بینه ارزیابی سطح یادگیری  ارزیابی ...

تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به کلینیک ماد است.

طراحی سایت